Пријављивање за упис ученика завршних разреда основних школа у спортску гимназију „СПОРТИУМ“ је почело. Број места је ограничен, а сви заинтересовани, пре свега млади спортисти, уписом у СПОРТИУМ добијају могућност да идеално ускладе ссвоје образовање са развојем спортске каријере.

Важно је напоменути да бодови са мале матуре и исход завршног испита не утичу на могућност уписа у нашу средњу школу. Такође, за упис у гимназију „СПОРТИУМ“ не постоји пријемни испит, што је веома важно, јер су у периоду уписа у јуну, млади спортисти највише оптерећени тренажно-такмичарским обавезама.

Најважнији сегмент представља информативни разговор на којем се деца и родитељи упознају са специфичностима и предностима које нуди наша средњошколска образовна установа, koji se може заказати путем телефона 064/273-66-13.

Административна процедура за упис је једноставна. Ученици треба да доставе: сведочанста из основне школе, уверење о завршном испиту основне школе, извод из матичне књиге рођених и држављанство.

Цео поступак се завршава у пријатној атмосфери, а искусни педагози су ту да одговор на сва ваша питања.  Без стреса и дугих процедура завршите упис и изаберите најбоље – спортску гимназију „СПОРТИУМ“.

Добродошли.