Рођена је 1978. године у Београду. Након завршене 11. спортске  гимназије у Београду, уписује Факултет физичке културе Универзитета у Београду где је дипломирала 2002. године. Након дипломирања уписује магистарске студије на Факултету физичке културе, а 2010 године магистрира на Факултету за менаџмент у спорту Универзитета „Браћа Kарић“ на коме уписује и докторске студије.

Докторске студије завршава 2016. године. Током студирања радила је у Студију №1 за спорт, рекреацију и физичку културу где је прошла обуку од ученика, асистента, сарадника на часу, до нивоа самосталног вођења и организовања часа, да би од 2002. постала директор центра.

Мачевањем је почела да се бави 1987. године и постала вишеструки освајач медаља како на домаћим тако и на иностраним турнирима. Вишеструки је државни првак и има 18 појединачних и 22 екипне титуле. Прва је такмичарка којој је пошло за руком да у екипној конкуренцији у сва три оружја осваја титуле. Сада је председник МK ”Црвена Звезда” и председник тренерске комисије Мачевалачког савеза Србије.

Аутор је преко 30 научних радова презентованих на националним или међународним скуповима и објављених у националним или међународним часописима.