Резервишите своје место на време – почео предупис за школску 2021/2022. годину

Како изабрати праву средњу школу и истовремено градити спортску каријеру? Како стећи најбоље образовање, а имати могућности и услове за остваривање свих спортских потенцијала? Идеално решење за то је приватна спортска гимназија СПОРТИУМ, која је у склопу средњошколског образовног центра СМАРТАНАЦ, акредитована од стране Министартсва просвете, науке и технолошког развоја,  креирана по савременом моделу за образовање активних спортиста.

Оснивач СПОРТИУМ-а била је проф. др Иванка Гајић, по чијој идеји је створена и прва спортска гимназија на овим просторима (11. Београдска гимназија), а због значаја пројекта који је од идеје спровела у дело награђена је Октобарском наградом Града Београда за допринос у развоју спорта и образовању младих спортиста.

Како је СПОРТИУМ успео да обезбеди да спортска каријера и квалитетно образовање могу да иду руку под руку? Тако што СПОРТИУМ красе специфичности које га издвајају и разликују од осталих средњих школа.

– Настава је прилагођена спортским обавезама ученика, часови се одвијају од 11. до 16.30 сати па неометано могу да се похађају преподневни и поподневни тренинзи.

– Располажемо тимом врхунских наставника и искусних педагога који имају богато искуство у образовању успешних спортиста

– Преко савремених платформи обезбеђена је настава за ученике који одсуствују из школе због спортских обавеза, као и допунска настава којим се надокнађује пропуштено градиво

– Одељења су циљано формирана са малим бројем ученика што омогућава менторски рад и индивидуални приступ сваком ђаку.

Због повећеног интерерсовања, али и ограниченог броја места, Приватна спортска гимназија СПОРТИУМ организује је предупис за школску 2021/2022. годину.

У цену школарине укључено је:

  • комплет нових уџбеника
  • могућност учења додатног (трећег) страног језика ван редовне наставе, тј. у договрено време са професором (руски, француски, немачки, шпански)
  • индивидуално образовни програм који представља напредни и обогаћен наставни садржај за изузетно талентоване ученике.
  • све ваннастевне активности које подразумевају излете и посете културно-образовним установама

Резервишете своје место на време и попуните електронску пријаву за упис ОВДЕ.

Све додатне информације можете добити на број телефона 011/404-40-57 или 064/273-66-13 или ако посетите страницу уписа 2021/2021.

Развијајте и негујте спорт и ум, упишите СПОРТИУМ.