Мастер професор спорта и физичког васпитања

Рођена je у Ваљеву. У четвртом разреду основне школе почела је да тренира одбојку и заједно са кадетском и јуниорском екипом Ваљева учествовала на кадетским и јуниорским првенствима Србије и Црне Горе на којима је освајала и медаље.

Завршила је средњу медицинску школу “др Миша Пантић“ у Ваљеву и уписала Факултет спорта и физичког васпитања у Београду, на којем је стекла звање професора физичког васпитања. на истом факултету је 2017. године  завршила и мастер студије на тему „Ефекти одбојкашког тренинга на развој општих моторичких способности одбојкашица узраста 14 година“.

Од 2014. године почиње да ради као професор физичког васпитања у Школи за медицину и естетику „ШКОЛЕСТ“. Поред тога, водила је и обуку за фитнес инструктора и активно учествовала као предавач на семинарима које школа организује. Један од њих је био и „Правилна исхрана и дозирана физичка активност – фактори развоја и очувања здравља“. Знања стечена на факултету и своје одбојкашко искуство данас преноси и радећи у једном одбојкашком клубу у Београду.

У Средњешколском образовном центру „СМАРТАНАЦ“ поред наставе физичког васпитања, води и програм Јавно признате обуке за Организатора фитнес вежби. Објавила је неколико научних радова и планира да своје образовање настави и на докторским студијама.