Дуња Богићевић, наставник енглеског језика

Рођена је 1981. у Београду. Завршила је осми разред основне и прву годину средње школе у Сеисен међународној школи у Токију. По повратку из Јапана уписује 11. београдску гимназију (спортско одељење). Након тога 2000. уписује Филолошки факултет у Београду где завршава основне студије као и мастер. Током студија на Филолошком факултету, упоредо похађа Вишу школу за спортске тренере (сада Високу спортску и здравствену школу), где 2006. дипломира на тренерском смеру – фудбал (ОАС).

Током студија годину дана је хонорарно радила као уредник спортске рубрике у женском часопису ’АНА’. Такође је држала приватне часове студентима и ђацима, курсеве за фудбалске судије као и у школама језика. Повремено се бави превођењем и лекторисањем. Повремено је била ангажована у Међународним школама и вртићима у Београду. Радила је у многим београдским средњим и основним школама као професор енглеског језика.

Од 2006. до 2011. била је тренер и секретар приватне школе фудбала и фудбалског клуба ’Душановац’.
Течно говори, чита и пише енглески, француски, шпански, јапански, македонски и поседује основни ниво грчког језика.

Током школског периода, активно је играла рукомет у РK ’Раднички’ из Београда, а након тога је и бранила у ЖФK ’Слога’ из Земуна.